banner-foto

Heeft u een kavel aangekocht via BVA en wilt u deze vakkundig laten demonteren?
Ons team van vakgerichte specialisten staat voor u klaar.

Wij zijn specialisten in elke vorm van demontage. Voor de klanten van BVA-Auctions demonteren wij dagelijks keukens, kantoormeubelen het maakt niet uit wij doen het. Ook voor andere opdrachtgevers zijn wij 24-uur per dag inzetbaar om de opdrachten uit te voeren. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf wat zich flexibel opstelt om alles voor zijn klanten goed te regelen. Onze persoonlijke benadering garandeert dat we optimaal op de wensen van u als klant kunnen inspelen

Demonteurs BV is in staat de grootste klussen te klaren, maar besteedt ook aan de kleinste klus alle zorg. U kunt bij ons terecht voor alle opdrachten. Ook specialistische klussen zijn bij ons in vertrouwde handen. Denk aan kantoormeubelen- en keukens, maar ook het demonteren van kasten en grote stellingen vergt natuurlijk speciale zorg en aanpak. En wat denkt u van de benodigde kennis bij zeewaardige verpakkingen en verschepingen? Demonteurs heeft alle ‘know-how’ en ervaring. Voor speciale demontage heeft “Demonteurs” ook het beste materiaal.

Demonteurs kan ook uw aangekochte artikelen bij BVA Auctions B.V. voor u demonteren. Wij werken namelijk in opdracht van BVA Auctions, het grootste online veilinghuis van Nederland. Op deze site www.demonteurs.nl kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om uw artikelen ter plaatse te laten demonteren en te transporteren naar de plaats van bestemming.
logo-demonteurs-bv

Lees meer op www.demonteurs.nl