Crashhouse Veilingmeesters schrijven veilingen voor opdrachtgevers oftewel wij verkavelen uw goederen. Het verkavelen van uw goederen houdt in dat wij als Crashhouse het volledige veilingproces verzorgen, vanaf het omschrijven van uw goederen tot het maken van de foto’s en verzorgen van de planning. Ook kopen wij zelf goederen en/of showrooms op. Verder kan Crashhouse u en uw bedrijf ook helpen om weer gezond te worden. Wij helpen namelijk ook met het saneren van uw bedrijf en zorgen ervoor dat het maximale resultaat eruit gehaald word.

Het verkavelen gebeurt geheel volgens de richtlijnen van het veilinghuis waarop wij uw goederen gaan veilen. Per veiling kijken wij als Crashhouse op welk veilingplatform uw goederen het meeste opleveren. Online veilinghuizen werken graag met Crashhouse omdat zij het meest kwalitatieve werk afleveren in belang van haar opdrachtgever en tevens het beste presteert in vergelijk tot andere veilingschrijvers. Dit betekent overigens niet dat alle veilingen succesvol zijn of veel geld opleveren, maar wel het maximale resultaat opleveren vanuit ‘de vertaling’ naar online veilingen. En ondanks het feit dat wij streven naar het beste resultaat, betaalt u niet meer bij ons in vergelijking tot andere veilingschrijvers. Wij doen slechts meer dan wat ervan ons wordt verwacht.

Veilen wordt vaak geassocieerd met faillissementen en dure schilderijen. Echter kent het ook andere interessante eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw showroom vernieuwen door uw oude goederen te verkopen door middel van een veiling. Zo bent u binnen 6 weken van uw oude goederen af, bespaart u kosten op reclame en marketing, boort u een nieuwe doelgroep aan en brengt u uw producten onder de aandacht van die nieuwe doelgroep. Zo kunt u als onderneming binnen 6 weken beginnen met een frisse start.

Bent u ook geïnteresseerd om te gaan veilen en wilt u dat het schrijven/verkavelen professioneel gebeurt? Maak dan snel een afspraak met ons via het nummer +316-51919368 of meld hier uw veiling aan:

Aanvraag veilingschrijven of verkavelen