Crashhouse veilingmeesters schrijft voor opdrachtgevers veilingen oftewel wij verkavelen uw goederen. Een en ander houdt in dat we foto’s nemen van de producten, de kavels (producten) omschrijven, volgens geldende richtlijnen. Crashhouse publiceert haar veilingen op het grootste veilingplatform van Nederland. Een en ander betekent dat ruim een miljoen kopers uw veiling kunnen zien van in totaal 3,3 miljoen unieke bezoekers per maand.

Online veilinghuizen werken graag met Crashhouse omdat zij het meest kwalitatieve werk afleveren in belang van haar opdrachtgever en tevens het beste presteert in vergelijk tot andere veilingschrijvers. Dit betekent overigens niet dat alle veilingen succesvol zijn of heel veel geld opleveren, maar wel het maximale resultaat opleveren vanuit ‘de vertaling’ naar online veilingen. En ondanks het feit dat wij streven naar het beste resultaat, betaalt u niet meer bij ons in vergelijking tot andere veilingschrijvers. Wij doen slechts meer dan wat ervan ons wordt verwacht.

Veilen wordt vaak geassocieerd met dure schilderijen en faillissementen, echter kent ook interessante andere eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw showroom vernieuwen, oude spullen kwijt, kosten besparen op marketing en reclame, het loont soms niet eens de kosten voor verkoop van de goederen te maken, u komt in aanraking met een andere doelgroep en/of brengt uw merk onder de aandacht van een andere doelgroep en veilen geeft uw inzicht in de populariteit van uw producten (marktinformatie via een opdrachtgevers-link). Bent u ook geïnteresseerd om te gaan veilen en wilt u dat het schrijven/verkavelen professioneel gebeurt, maak dan snel een afspraak met ons (bel 06-46 600 800) dan wel meld hier uw veiling aan:

Aanvraag veilingschrijven of verkavelen